Header Kijkje achter de schermen bij Hordijk in Delft tijdens Schieoevers Safari

Kijkje achter de schermen bij Hordijk in Delft tijdens Schieoevers Safari

De gemeente Delft organiseert samen met partners in Schieoevers op zaterdag 18 juni de tweede Schieoevers Safari. Iedereen kan kennismaken met alles wat Schieoevers zo mooi en interessant maakt . Zowel op het gebied van werken, wonen als recreatie. Net als in de succesvolle eerste editie in 2019.

Deuren geopend

Tijdens de Schieoevers Safari openen allerlei bijzondere bedrijven, zoals Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatie hun deuren. Deze bedrijven van de toekomst laten zien wat zij doen en maken. Bezoekers kunnen op deze dag ook genieten van kunst en cultuur, ontspannen en recreëren aan de oevers van de Schie of elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Verder is er meer informatie over verschillende projecten, waaronder Kabeldistrict en Nieuwe Haven.

Fietssafari

Schieoevers nog beter leren kennen? Dan is er de Schieoevers Fietssafari onder leiding van een gids. Tijdens de Fietssafari rijden de deelnemers op een eigen fiets langs bijzondere plekken in het gebied.

Voor Delft en daarbuiten

“De Schieoevers Safari is voor alle Delftenaren,” legt programmadirecteur Schieoevers bij de gemeente Delft Fidan Bulut uit. “Maar deze middag is ook bedoeld voor mensen die in Schieoevers een toekomstig thuis zien. Of op zoek zijn naar bedrijfsruimte of een andere vorm van innovatieve maakindustrie. Kom dan vooral naar de Schieoevers Safari en ontdek wat Delft hier te bieden heeft.”

Meer informatie

De Schieoevers Safari vindt plaats op zaterdag 18 juni van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.delft.nl/schieoeverssafari.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief