Verpakken

Airpop R (EPS) is zeer geschikt voor het verpakken van allerlei producten, of het nu gaat om een tuinmeubel of een rolgordijn. Met een Airpop R (EPS) verpakking komt het zonder schade op de eindbestemming.

Ondanks het geringe gewicht van het materiaal is het zeer sterk, vorm- en drukvast, ideaal om bijvoorbeeld een koffiezetapparaat in een doos te fixeren. Daarnaast heeft het een hoge mate van vormvrijheid, hierdoor is onze R&D afdeling in staat om geavanceerde vormen te maken, die precies aansluiten bij het product dat verpakt moet worden.

Bovendien heeft Airpop R (EPS) een zeer goed schokabsorberend vermogen en is ongevoelig voor vocht, waardoor de kwetsbare producten niet beschadigen tijdens het transport.

Door slimme Airpop R (EPS) verpakkingsconcepten te ontwikkelen, heeft Hordijk bij verschillende relaties ervoor gezorgd dat het inpakken sneller en effici├źnter gaat waardoor de supply chain kosten daalden! Door de grote vormvastheid zijn de producten uitstekend machinaal te gebruiken, ook in geautomatiseerde processen.

Wilt u uw product ook beter of sneller verpakken, neem dan contact op.

 

-

Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten bv Delft +31 (0)15 251 11 51
Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten is onderdeel van de Hordijk Groep