Historie

Hordijk EPS heeft het rentmeesterschap hoog in het vaandel. Wij beseffen dat grondstoffen niet oneindig beschikbaar zijn en dat het onze plicht is onze omgeving schoon en veilig te houden voor mens en dier, maar ook voor onze toekomstige generaties. Die gedachte speelt een doorlopende en uiterst belangrijke rol binnen onze complete bedrijfsvoering.

Hordijk heeft een lange en roemrijke historie als producent van verpakkingsmaterialen. Al in de jaren ’50 van de vorige eeuw begon het bedrijf met de productie van houten verpakkingen. Deze werden destijds vooral ingezet voor het verpakken van groente en fruit.

In de 60’er jaren werd de overstap naar kunststof gemaakt. Als een van de eerste bedrijven in Nederland, startte Hordijk met de productie van Airpop ® (EPS) kisten. Deze werden toentertijd nog hoofdzakelijk ingezet voor het verpakken van komkommers, maar al snel werden de voordelen van Airpop ® (EPS) ook door andere branches (o.a de bouwindustrie) gezien. Door haar ervaring en deskundigheid, is Hordijk EPS inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Airpop ® (EPS) producenten van Nederland.

De combinatie van een modern machinepark en kennis heeft voor meerdere innovaties op het gebied van Airpop ® (EPS) producten gezorgd. Innovaties in zowel de bouwindustrie als in de verpakkingsbranches, waar onze klanten hun voordeel mee doen.

Uiteraard is Hordijk EPS ISO gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een gecontroleerd productieproces en goed product. Daarnaast beschikt Hordijk EPS voor verschillende bouwproducten over de benodigde certificaten.

-

Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten bv Delft +31 (0)15 251 11 51
Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten is onderdeel van de Hordijk Groep