Airpop ® (EPS) Bouwonderdelen

Voor verschillende bouwtoepassingen heeft Hordijk EPS een matrijsmatig gemaakte oplossing. Deze producten kenmerken zich door een uitgekiende constructie, waardoor ze snel en gemakkelijk verwerkbaar zijn.

Funderingsbekisting
De Airpop ® (EPS) funderingsbekisting van Hordijk wordt in de woning- en utiliteitsbouw toegepast voor funderingsbalken op paalfunderingen. De bekisting is leverbaar in verschillende afmetingen. Uniek is de in samenwerking met De Hoop ontwikkelde en gepatenteerde Superkist. Dit is een technisch hoogstandje vooral doordat verschillende Airpop ® (EPS) persingen in één kist worden gebruikt. In combinatie met speciaal ontwikkelde trekpennen is er ten opzichte van de traditionele bekisting veel tijdwinst op de bouw te behalen.

Airpop ® (EPS) vulelementen
Voor combinatievloeren maakt Hordijk EPS vulelementen in verschillende afmetingen met verschillende RC-waarde. Speciaal voor de renovatie van houten vloeren is er het Reno vulelement. Dit vulelement wordt gebruikt in combinatie met een stalen of kunststof ligger, is licht in gewicht en snel te plaatsen.

Matrijsgevormde isolatieplaten
De Isolatie Ankerplaat is een grote isolatieplaat met haaklas en wafelprofiel. Deze isolatieplaat biedt een gegarandeerde thermische isolatie van in het werk gestorte betonnen vloeren in woningen en bedrijfshallen en is leverbaar in verschillende diktes. Hordijk EPS heeft een zeer goede en intensieve samenwerking met De Hoop Pekso uit Terneuzen. Airpop ® (EPS) producten die gerelateerd zijn aan de ruwbouw worden door Hordijk gemaakt en door De Hoop vermarkt. Voor bestellingen en vragen neemt u contact op met De Hoop Pekso.

-

Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten bv Delft +31 (0)15 251 11 51
Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten is onderdeel van de Hordijk Groep