Bouwisolatie

Airpop ® (EPS) heeft een uitstekende isolerend werking tegen warmte en kou. De isolatie-eisen (energie prestatienormen) die aan woningen worden gesteld  nemen alsmaar toe. Airpop ® (EPS) is bij uitstek geschikt om deze eisen in te vullen. Door gebruik van goede isolatie, hoeft er minder gestookt te worden, dalen de energiekosten en wordt de CO2-uitstoot gereduceerd.

Hordijk EPS heeft een goot scala aan mogelijkheden om woningen en bedrijfspanden te isoleren.

Dak
Voor het platte dak, Airpop ® (EPS) dakplaten vlak of met afschot, met onze moderne snijlijn kunnen we iedere gewenste dikte snijden. Al tientallen jaren maken dakdekkers gebruik van Airpop ® (EPS) dakplaten, snel en eenvoudig te leggen en goed isolerend. De gecertificeerde dakplaten van Hordijk EPS zijn altijd van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen. Klik hier voor DOP en certificaat.

Buitengevel
Ook voor isolatie van de buitengevel heeft Hordijk EPS een isolatieplaat, die gebruikt kan worden in combinatie met stucwerk. Vooral in Duitsland wordt deze vorm van isoleren veel toegepast, maar door de toenemende isolatie-eisen, wordt dit ook steeds meer in Nederland gebruikt. Ook deze platen worden snel op de door u gewenste afmeting gesneden. Klik hier voor DOP en certificaat.

Spouwmuur
Speciaal voor het isoleren van woningen heeft Hordijk EPS, losse Airpop ® (EPS) korrels (parels genoemd), deze worden door gespecialiseerde bedrijven in de spouwmuur gespoten of onder de vloer geblazen.

-

Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten bv Delft +31 (0)15 251 11 51
Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten is onderdeel van de Hordijk Groep